Gå til hovedinnholdet
Gå til navigasjonsmenyen
Gå til bunnteksten
Open Menu
Publisere
Arkiv
Om
Om tidsskriftet
Redaksjon
Erklæring om personopplysninger
Kontakt
Søk
Registrer
Logg inn
Hjem
/
Arkiv
/
Vol 11 Nr. 1 (2019): SPISS
Vol 11 Nr. 1 (2019): SPISS
Publisert:
2019-05-21
Artikler
Påvirker genetikk og sintid råmelkskvaliteten?
Matilde Koldsø Søreid
1-5
pdf
Påvirker sur nedbør planter sin spiringsprosent og vekst?
Elias Jegervatn Severinsen, Bjørn Werner Laug, Tobias Furuvald Sunde, Øyvind Hegge, Cisilie Zhu Bratrok
6-13
pdf
IQ – Skrevet i stein eller opplært?
En forskningsartikkel av Casper Faarlund ved Ullern Videregående Skole
Casper Faarlund
14-17
pdf
Fra et utvalg tannkremer – hvilke inneholder mikroplast?
Danshiya Saint johns, Ingeborg Henning Isaksen
18-21
pdf
Tyggegummi – skjerpende eller distraherende?
Påvirkes korttidshukommelsen av tygging av tyggegummi, og i så fall positivt eller negativt?
Ingelin Sundnes
22-29
pdf
Et kvantitativt forsøk på styrken til tre forskjellige vevteiper
Martinius Ulrik Kjøle Sæterbø
30-35
pdf
Hva er den beste måten å bevare avokadoen lengst mulig på?
Linn Robin Andersen
36-41
pdf
Intelligens’ påvirkning på skoleresultater
Oscar Chr. Husebye
42-48
pdf
Hvilken gjærdeig av hvete, med ulik mengde vann, hever mest?
Tyra Berge Aspenes
49-53
pdf
Håndhygiene - er Antibac® den mest effektive bakteriedreperen?
Ingeborg Kvarme
54-59
pdf
Ny innlevering
Ny innlevering