Gå til hovedinnholdet Gå til navigasjonsmenyen Gå til bunnteksten
SPISS-logo
  • Publisere
  • Arkiv
  • Om
    • Om tidsskriftet
    • Redaksjon
    • Erklæring om personopplysninger
    • Kontakt
Søk
  • Registrer
  • Logg inn
  1. Hjem /
  2. Arkiv /
  3. Vol 11 Nr. 1 (2019): SPISS

Vol 11 Nr. 1 (2019): SPISS

					Se Vol 11 Nr. 1 (2019): SPISS
Publisert: 2019-05-21

Artikler

  • Påvirker genetikk og sintid råmelkskvaliteten?

    Matilde Koldsø Søreid
    1-5
    • pdf
  • Påvirker sur nedbør planter sin spiringsprosent og vekst?

    Elias Jegervatn Severinsen, Bjørn Werner Laug, Tobias Furuvald Sunde, Øyvind Hegge, Cisilie Zhu Bratrok
    6-13
    • pdf
  • IQ – Skrevet i stein eller opplært? En forskningsartikkel av Casper Faarlund ved Ullern Videregående Skole

    Casper Faarlund
    14-17
    • pdf
  • Fra et utvalg tannkremer – hvilke inneholder mikroplast?

    Danshiya Saint johns, Ingeborg Henning Isaksen
    18-21
    • pdf
  • Tyggegummi – skjerpende eller distraherende? Påvirkes korttidshukommelsen av tygging av tyggegummi, og i så fall positivt eller negativt?

    Ingelin Sundnes
    22-29
    • pdf
  • Et kvantitativt forsøk på styrken til tre forskjellige vevteiper

    Martinius Ulrik Kjøle Sæterbø
    30-35
    • pdf
  • Hva er den beste måten å bevare avokadoen lengst mulig på?

    Linn Robin Andersen
    36-41
    • pdf
  • Intelligens’ påvirkning på skoleresultater

    Oscar Chr. Husebye
    42-48
    • pdf
  • Hvilken gjærdeig av hvete, med ulik mengde vann, hever mest?

    Tyra Berge Aspenes
    49-53
    • pdf
  • Håndhygiene - er Antibac® den mest effektive bakteriedreperen?

    Ingeborg Kvarme
    54-59
    • pdf

Ny innlevering

Ny innlevering

E-ISSN: 1893-2487

Publisert av Naturfagsenteret

Tilgjengelighetserklæring

Om dette publiseringssystemet.