Årg 11 Nr 1 (2019): SPISS
Publisere
Arkiv
Om
Om tidsskriftet
Redaksjon
Erklæring om personvern
Kontakt
Søk
Registrer
Logg inn
Registrer
Logg inn
Årg 11 Nr 1 (2019)
Publisert mai 21, 2019
SPISS
Artikler
Matilde Koldsø Søreid
Påvirker genetikk og sintid råmelkskvaliteten?
pdf
Elias Jegervatn Severinsen, Bjørn Werner Laug, Tobias Furuvald Sunde, Øyvind Hegge, Cisilie Zhu Bratrok
Påvirker sur nedbør planter sin spiringsprosent og vekst?
pdf
Casper Faarlund
IQ – Skrevet i stein eller opplært? En forskningsartikkel av Casper Faarlund ved Ullern Videregående Skole
pdf
Danshiya Saint johns, Ingeborg Henning Isaksen
Fra et utvalg tannkremer – hvilke inneholder mikroplast?
pdf
Ingelin Sundnes
Tyggegummi – skjerpende eller distraherende? Påvirkes korttidshukommelsen av tygging av tyggegummi, og i så fall positivt eller negativt?
pdf
Martinius Ulrik Kjøle Sæterbø
Et kvantitativt forsøk på styrken til tre forskjellige vevteiper
pdf
Linn Robin Andersen
Hva er den beste måten å bevare avokadoen lengst mulig på?
pdf
Oscar Chr. Husebye
Intelligens’ påvirkning på skoleresultater
pdf
Tyra Berge Aspenes
Hvilken gjærdeig av hvete, med ulik mengde vann, hever mest?
pdf
Ingeborg Kvarme
Håndhygiene - er Antibac® den mest effektive bakteriedreperen?
pdf
Bergen Open Access Publishing
×
Brukernavn
*
Obligatorisk
Passord
*
Obligatorisk
Har du glemt passordet?
Husk brukernavn og passord
Logg inn
Ingen konto?
Registrer deg her