Gå til hovedinnholdet Gå til navigasjonsmenyen Gå til bunnteksten
SPISS-logo
  • Publisere
  • Arkiv
  • Om
    • Om tidsskriftet
    • Redaksjon
    • Erklæring om personopplysninger
    • Kontakt
Søk
  • Registrer
  • Logg inn
  1. Hjem /
  2. Arkiv /
  3. Vol 12 Nr. 1 (2020): SPISS

Vol 12 Nr. 1 (2020): SPISS

					Se Vol 12 Nr. 1 (2020): SPISS
Publisert: 2020-05-28

Artikler

  • Har norsk mathonning antibakteriell virkning?

    Helene Randem Lunde
    7-12
    • pdf
  • Påvirker syre fargen til torvmose?

    Ethan Dias
    1-6
    • pdf
  • Analog og digital lesing – er det en forskjell mellom lesehastigheten? Påvirker skoleelevers lesehastighet av om teksten leses analogt eller digitalt, isåfall positivt eller negativt?

    Kaia Baumann Semb
    13-19
    • pdf
  • Hjernens evne til manipulasjon av virkeligheten

    Magnus Trandokken, Leonard Meidell Müller-Henneberg, Frk.
    20-25
    • pdf
  • Kan vi påvirke følelsen av melkesyre?

    Guro Norset
    26-30
    • pdf
  • Poding av rosmarin

    Thalia Bischof
    31-36
    • pdf
  • Effekten til mikrobølget vann på planters vekst og spiringsprosent

    Karen Tønseth
    37-43
    • pdf
  • Holdbarheten til lettmelk – Fortsatt god etter 20 timer i romtemperatur?

    Robert Le
    44-50
    • pdf
  • Værforsøk

    Fredrik Stillingen
    51-57
    • pdf
  • Hvilken såpe fjerner flest bakterier - dyr eller billig?

    Anna Kolsgaard, Charlotte Calpito Trøhaugen
    58-62
    • pdf
  • Påvirker kaffe veksten til blomkarse?

    Ida Hunstad Birkemo
    63-69
    • pdf
  • RubberFix eller gaffateip – hvilket produkt fungerer best for å tette hull i et basseng?

    Kaja Nordby Undelstvedt
    70-75
    • pdf

Ny innlevering

Ny innlevering

E-ISSN: 1893-2487

Publisert av Naturfagsenteret

Tilgjengelighetserklæring

Om dette publiseringssystemet.