Gå til hovedinnholdet Gå til navigasjonsmenyen Gå til bunnteksten
SPISS-logo
  • Publisere
  • Arkiv
  • Om
    • Om tidsskriftet
    • Redaksjon
    • Erklæring om personopplysninger
    • Kontakt
Søk
  • Registrer
  • Logg inn
  1. Hjem /
  2. Arkiv /
  3. Vol 16 Nr. 1 (2024): SPISS

Vol 16 Nr. 1 (2024): SPISS

					Se Vol 16 Nr. 1 (2024): SPISS
Publisert: 2024-05-27

Artikler

  • Hever ferskgjær raskere enn tørrgjær?

    Amalie Myking
    1-6
    • pdf
  • Virkning av frokost på reaksjon og hukommelse En kvantitativ studie om effekten av frokost på reaksjonstid og hukommelse

    Erika Lind-Larsen
    7-12
    • pdf
  • Lufttemperaturens påvirkning på vindturbiners strømproduksjon

    Camilla Alice Mikkelsen
    13-22
    • pdf
  • Lavere pH forlenger holdbarhet

    Stine Kalleli
    23-27
    • pdf
  • Forskjell i miljøgifter hos torsk (gadus morhua) i indre og ytre Oslofjord Med samarbeid fra Faggruppe for toksikologi ved NMBU

    Linus Jalmerbrandt
    28-35
    • pdf
  • Memristive egenskaper i slimsoppen Badhamia utricularis

    Max Følstad-Andersen, Ronja Lem Hetland
    36-41
    • pdf
  • Kunstig intelligens i videregående skole: en undersøkelse av kunnskap og bruk

    Ronja Lem Hetland, Max Følstad-Andersen
    42-48
    • pdf
  • Er radonkonsentrasjonen signifikant forskjellig i ulike etasjer?

    Marius Knøsberg Esvall
    49-53
    • pdf
  • Noceboeffekten: Kan kun forventing om smerte fremkalle en smertereaksjon?

    Isak Zeljkovic
    54-58
    • pdf
  • Testing av responsinhibitorisk evne og post-error slowing hos elever ved Elvebakken vgs

    Sakarias Walhovd
    59-64
    • pdf

Ny innlevering

Ny innlevering

E-ISSN: 1893-2487

Publisert av Naturfagsenteret

Tilgjengelighetserklæring

Om dette publiseringssystemet.