Tidsskriftet

Fokusområde

Tidsskriftet publiserer original forsking innenfor teaterhistorie og -teori, med hovusfokus på det nordiske feltet.

I tillegg til fagfellevurderte artikler, tar vi inn relevante bokanmeldelser.

Fagfellevurdering av artikler

Teatervitenskapelige studier følger en dobbelt blind fagfellevurderingsprosess.

Normal publiseringstid for antatte artikler er 2–6 måneder.

Publiseringsfrekvens

Tidsskriftet publiserer nummer fortløpende, og veksler mellom spesialnummer og utgivelser uten et definert tema.

Open Access-retningslinjer

Dette tidsskriftet gir umiddelbar og fri tilgang (Open Access) til innholdet, ut fra det prinsippet at å gjøre forskning fritt tilgjengelig for allmennheten gir økt global utveksling av kunnskap. Innholdet er lisensiert under en Creative Commons Attribution-lisens som tillater at innholdet blir bearbeidet og delt uten begrensninger så lenge opphavspersoner og kilde blir korrekt kreditert.

Tidsskriftets historie

Dette netttidsskriftet er en relansering av Teatervitenskaplige studier, som tidligere har eksistert som papirutgave. Det ble gjenopprettet i 2018, med første utgivelse i januar 2019.

Bergen Open Access Publishing