Et kvantitativt forsøk på styrken til tre forskjellige vevteiper - Sæterbø, Martinius Ulrik Kjøle (Spiss, 2019)
Forsøkene som gir grunnlag til denne rapporten har testet om all duct tape er like sterk gjennom to delforsøk, et for limeevne og et for styrke. Testobjektene er duct tape fra; Tesa, Gorilla og Clas Ohlson. Begge delforsøk bruker en metode hvor teipen løsner fra en overflate eller ryker av at en tyngde gjør arbeid på den. Resultatene viser at det er forskjell på duct tape og at Tesa har gjennomsnittlig best limeevne på metall med 2369,5 gram, og Gorilla er sterkest i lengden med et gjennomsnitt på 36,75 kg. Bare 4 delforsøk ble utført med hver metode, men resultatene er likevel gode ettersom at testmetoden er god.