Hvor sterk er "Duct tape"? - Paulshus, Sindre Haugland (Spiss, 2017)
Det skulle undersøkes hvor stor kraft duct tape kan motstå på ulike materialer. Gjennom å bruke en metode hvor teipen løsner av at tyngden gjør et arbeid på den, kan vi finne en maksimumsverdi for kraften teipen kan motstå i 30s. Resultatene viser at metall er et bedre materiale for duct tape enn tre. Duct tape på metall holdt i gjennomsnitt 2327g, mens på tre holdt det i gjennomsnitt 1575g. Resultatene er unøyaktige, men sannsynlige.