Kan en smake forskjell på Non-Stop? - Femoen, Viljar Johan (Spiss, 2018)
Målet med forsøket er å undersøke hvorvidt en smaker forskjell på Freias Non-Stop-linser avhengig av fargen. Dette gjøres med en trekant-test, hvor forsøkspersonen mottar to like og en ulik prøve uten å vite hvilken som er hvilken. Forsøkspersonen skal avgjøre hvilken prøve som er forskjellig. Av de seks fargene Non-Stop kommer i, er det grønn og sort som testes. Resultatene på undersøkelsen styrker hypotesen om at sorte og grønne Non-Stop-linser smaker forskjellig. Av de 34 deltakerne, var det 18 som gjettet riktig, noe som samsvarer med en P-verdi på 1,5%.