SMB-nytt nr. 3/1988 - Ødegaard, Marte (SMH-nytt, 2013)
Innhold:Styre og stell i SMB s. 1Referat fra høstmøte i SMB s. 3Referat fra Landsmøte for sykepleiehøgskolebibliotekarer s. 5Referat fra IFLA-konferansen s. 8Tidsskriftartikkel-kommentar s. 13Min arbeidsplass (SIFF) s. 14Elektronisk oppslagstavle på SIFF s. 16"Fjärrlånesystem" fra Falun s. 18Kunngjøringer og "småplukk" s. 20