SMH-nytt nr 1/2006 - Ødegaard, Marte (SMH-nytt, 2014)
Innhold: Hilsen fra redaksjonen s. 3Nytt fra styret s. 4Årsmøtestoff - Årsmelding s. 6Årsmøtestoff - Virkeplan 2006 s. 10Årsmøtestoff - Referat fra årsmøtet s. 12Referat fra medlemsmøte 9. mars s. 13Bøker om sykdomserfaringer s. 15Bokanmeldelse: Veje til sundhed s. 16Hvordan finne og finne frem i helsestatistikk s. 18Chat på bibliotekmøte i Trondheim - om Biblioteksvar s. 19Da SMIL og SMH dro til Trondheim for å gjøre seg synlige s. 21Rapport fra studietur til Danmark s. 23