Andre etappe i SMH-stafetten: Biblioteket ved Høgskolen i Vestfold - Hagen, Åsta (SMH-nytt, 2011)
Trine Remvik startet SMH-stafetten. Nå er turen kommet til andre etappe, og vi har flyttet oss fraOslo til Vestfold, hvor Åsta Hagen skriver om det nye høgskolebiblioteket.