SMH-nytt nr 2-3/2005 - Ødegaard, Marte (SMH-nytt, 2014)
Innhold:Nytt fra styret s. 4Strategiarbeidet i Norsk Bibliotekforening - innspill fra styret i SMH s. 6Referat fra SMHs medlemsmøte s. 9Nytt fra forskningen: Verdi og effekt av informasjon av helsefaglige bibliotek- tjenester : en systematisk oversikt s. 10Ny bok om litteratursøking i medisin og helsefag . Intervju med forfatterne s. 12Hvor godt kjent er SMIL i norske folkebibliotek? s. 13Psykiatriavisen ved Sykehuset Innlandet s. 14Studiebesøk fra St.Petersburg s. 15UKSG (United Kingdom Serials Group) Conference s. 17İFuturo Magnífico! Celebrating Our Diversity. Rapport fra MLA s. 19Referater fra EAHIL Workshop, Palermo s. 21“Running wild, running free: Capturing, harnessing and disseminating knowledgeflows in support of animal health”. Veterinærmedisinske bibliotekarer på konferanse i Sør-Afrika s. 32"Commitment to Equity" - rapport fra ICML, Brasil s. 35