SMB-nytt nr. 4/1987 - Ødegaard, Marte (SMH-nytt, 2013)
Innhold:Styre og stell i SMB s. 1-2Brev fra "Lægeforeningen" s. 3Kontingenten s. 4Medlemsmøte s. 5Sykepleierhøgskolen i Lørenskog s. 6-8Situasjonsrapport (eller magasinets forbannelse) s. 9Klassifikasjon av administrasjonslitteratur s. 10-11Helseopplysning og medisinske biblioteker s. 12HOPP s. 13Viktig rettelse i "tidsskriftet" s. 14European association for health information libraries s. 15-19LC Classification 5th ed. s. 20MeSH 1988 s. 21Health libraries review s. 22