Avanserte søketeknikker for systematiske oversikter, metodevurderinger og retningslinjer - Strømme, Hilde (SMH-nytt, 2013)
Jeg var en av dem som sporenstreks merket av i kalenderen da SMH annonserte at Julie Glanville, University of York, skulle komme til Oslo og holde kurs. Det var særdeles stor interesse for dette kurset, da det ble åpnet for påmelding tok det bare et snaut døgn før det var fulltegnet. Kurset gav først og fremst økt innsikt i hvordan man kan forberede og strukturere systematiske søk, og i denne artikkelen er noen få tips og råd gjengitt.