SMH-nytt nr 2/ 1995, vol. 20 - Ødegaard, Marte (SMH-nytt, 2015)
Innhold:EAHIL-Nytt s. 2Washington s. 4Nye bibliotek s. 7Regionale høgskoler s. 14Skrivestafetten s. 16Pasientinformasjon s. 19Møtenytt s. 24Møtekalender s. 32