SMH-nytt nr 3/2002 - Ødegaard, Marte (SMH-nytt, 2014)
Innhold:Hilsen fra redaksjonen 3Nytt fra styret 4Norart og SveMed+ 5Fag og fest 6På kryss og tvers - EAHIL-konferansen 7Die Deutsche Zentralbibliotek für Medizin iKöln, og CC Med, den tyske ”Norart” 8Flere smakebiter fra Köln 10Web-baserte tjenester og web-basert undervisning 12Scholarly communication 14Tilgang til pasientinformasjon 16Rapport fra EAHILs rådsmøte 20Rapport fra NAMHIs styremøte 21Til Hamar på seminar 24Referat fra SMH seminar 7. november på Hamar 26Handlingsorientert forskningssamarbeid 27Utbrenthet, eller livsglede for å forebygge utbrenthet 28Bibliotekene i helsesektoren - strategisk og verdiskapende? 30Helserett 33Helserett på nett 34Partnerships in Health Information 36The Joanna Briggs Institute 38