SMB-nytt nr. 1/1992 - Ødegaard, Marte (SMH-nytt, 2013)
InnholdLeder s. 2Kvalitetssikring av bibliotektjenester i fagbibliotek s. 3SkrivestafettenAker Sykepleierhøgskole s. 6Utdanning Bibliotekets rolle Videreutdanning i referansearbeid s. 8Bibliotek i Estland s. 9Innbinding av periodika s. 10SMB blir SMH s. 11Møtenytt og gammelt SMB's medlemsmøte s. 12Referat fra årsmøtet s. 13Møter og konferanser Referat fra Helsinki s. 15NBF's landsmøte i Bergen s. 16EAHIL-nytt s. 17Sydlenskonferens i Lund s. 19Smånytt s. 20