Bruker eller pasient? - Norman, Ann-Karin (SMH-nytt, 2008)
”… Han tente alle lys når det ble kveld og tullet seg i dyner og i pledd og jamret seg fordi han var så redd…”Hvem skal trøste Knøttet i det norske helsevesen?.