SMB-nytt nr. 3/1985 - Ødegaard, Marte (SMH-nytt, 2013)
Innhold:Hilsen fra redaksjonen s. 1Styre-nytt s. 2Kurs: Impact and Image: Succeeding with Public Relations s. 3Bibliotek 85 s. 7Medlars introduksjonskurs s. 9DRUGAB s. 10Fortegnelse over sykepleietidsskrifter s. 12Bokpresentasjon s. 13Medisinsk bibliotekvirksomhet i 1938 s. 15Innholdsfortegnelse, tidsskrifter s. 17Klipp fra andre biblioteksblad s. 20