SMB-nytt nr. 1/1989 - Ødegaard, Marte (SMH-nytt, 2013)
Innhold:Innbydelse til årsmøte s. 1Solveig H. Pedersen: Tanker om yrke, egenverdi og utvikling (skrive-stafetten) s. 2Ragnhild Lande: "En nasjonal skandale" s. 3Ragnhild Lande: Medline på CD-rom, et fantastisk hjelpemiddel s. 5Mimi Dammann: Reiseberetning fra Bologna s. 9Marit Fonnum: Referat fra second European Conference of Medical Libraries, Bologna 2-6 nov. 1988 s. 11Presse melding fra EAHIL s. 20 Solveig H. Pedersen: 61. Norske Bibliotekmøte, NBFs landsmøte og 75 års jubileum s. 21Ågot Brekke: Service - miniseminar 22.09.1988 s. 22Kari Halldal: MIE 88 s. 23Etterlysning fra Kari Gulbraar s. 24Innbydelse til "Medical Informatics & Education, International symposium" mai 1989, Canada s. 25