SMH-nytt nr 1/ 1995, vol. 20 - Ødegaard, Marte (SMH-nytt, 2015)
InnholdÅrsmelding 1994 s. 2Årsmøte s. 5Medlemsmøte s. 6EAHIL-nytt s. 7Brev fra Baltikum s. 10Vi gratulerer Ide Hegén s. 12Bibliotekarutdanning i Tromsø s. 13Seminar i Molde s. 14Aktuelle kurs s. 17Nytt fra høgskolesammenslåing s. 18Statens helsetilsyn, biblioteket s. 20Møtekalender s. 22