emtacl12 : konferanserapport - Aas, Endre (SMH-nytt, 2013)
Et nydelig oktobervær møtte konferansedeltagerne i Trondheim for emtacl12. Pro-Rektor ved NTNU Berit Kjelstad ønsket velkommen med et inspirerende innlegg i debatten om fagbibliotekenes rolle i akademia, og om viktigheten av et teknologisk oppdatert og dynamisk bibliotek. Noe vi alle kan si oss enige i.