SMB-nytt nr. 4/1985 - Ødegaard, Marte (SMH-nytt, 2013)
Innhold: Hilsen fra redaksjonen s. 1 Styre-nytt s. 2 Referat fra medlemsmøte i SMB s. 4 Informasjonsbehov ved Ullevål sykepleierhøgskole s. 6 Automatisering ved Medisinsk Bibliotek Rikshospitalet s. 9 Bibliotekene presenterer seg: Tokyo Kosei-Nenkin Hospital Library s. 12 Prospekt over kurs: Medical Library Management: maximizing resources s. 17 Stipend: Medical Library Association Cunningham Memorial International Fellowship s. 20 Litteraturhenvisninger s. 21 "The Ten Commandments for Library Customers" s. 22 Skjemaer brukt i Tora Saues undersøkelse av primærhelsetjenestens behov for medisinsk litteraturtjeneste s. 23 Klipp fra andre biblioteksblad s. 24