Kunnskapsbasert kassering på EAHIL-konferansen i Lisboa - Küfner Lein, Regina (SMH-nytt, 2010)
Å finne frem til kunnskapsbaserte kriterier for kassering av bøker var ett av temaene vi jobbet med på workshopen om kunnskapsbasert bibliotekpraksis på EAHIL-konferansen i Lisboa. Målet med workshopen var å lære om hvordan vi selv kan jobbe kunnskapsbasert i vårt daglige arbeid.