Et langvarig forhold - Elisabeth og SMH - Akre, Elisabeth (SMH-nytt, 2010)
SMHs æresmedlem og leder gjennom 14 år, Elisabeth Husem, fylte 70 år denne høsten, og har nå gått av med pensjon. Sin pensjonisttilværelse til tross, hun er fortsatt aktiv i SMH Baltic Sea Region Committee. I denne artikkelen skriver Elisabeth Akre om Elisabeths tid i SMH.