SMB-nytt nr. 3/1987 - Ødegaard, Marte (SMH-nytt, 2013)
Innhold: s. 1 SMB-styret s. 2 Hilsen fra redaktøren s. 3 Debatt s. 5 Nordisk konferanse... s. 6 Bibliotekene presenterer seg: SAKERS s. 9 Norsk DIANE nytt s. 10 IFLA-konferanse bl.a. om pasientbibl. s. 11 Kontingent/medlemskartotek s. 12 UMEDs åpningstider s. 12- Bokanmeldelser