SMH-nytt nr 2/ 1993, vol. 18 - Ødegaard, Marte (SMH-nytt, 2015)
Innhold Leder s. 1 Tema Pasientinformasjon s. 2 - Norge s. 3 - Sverige s. 4 - Danmark s. 7 - Nederland s. 8 - Storbritannia s. 9 - USA s. 10 - Lesetips s. 12 - Databasetips s. 13 - Lurs s. 13 Oslo'94 s. 14 Øst-Europa s. 17 Møter og seminarer s. 19 - Åbo s. 19 - Tromsø s. 23 Kurs osv. s. 28