SMB-nytt nr. 1/1992 - Ødegaard, Marte (SMH-nytt, 2013)
Innhold Leder s. 2 Kvalitetssikring av bibliotektjenester i fagbibliotek s. 3 Skrivestafetten Aker Sykepleierhøgskole s. 6 Utdanning Bibliotekets rolle Videreutdanning i referansearbeid s. 8 Bibliotek i Estland s. 9 Innbinding av periodika s. 10 SMB blir SMH s. 11 Møtenytt og gammelt SMB's medlemsmøte s. 12 Referat fra årsmøtet s. 13 Møter og konferanser Referat fra Helsinki s. 15 NBF's landsmøte i Bergen s. 16 EAHIL-nytt s. 17 Sydlenskonferens i Lund s. 19 Smånytt s. 20